Morskjærlighet er drivstoffet som gjør det mulig for et vanlig menneske å gjøre det umulige.


onsdag 3. juli 2013

Sommeren er i gang...

...hæ har du ikke sett den? Den var innom her om dagen, men for sikkert like fort som den kom.

I dag har vi tent lysene i stua, både de i taket og de i stakene rundt om. Hadde en liten periode fyr i peisen også faktisk. Tror høsten prøver å snike seg inn lenge før den er velkommen.

Men nå har jeg laget meg et mantra om om at været ikke skal styre sommerfølelsen vår, og at vi må bruke dagene vi får til noe positivt og noe gøy. Foreløpig så er det mannen i huset som har ferie/friperiode, og er hjemme med ungene. Så i går gikk turen til Gullgruvene.
(Lånt bilde http://steinriketbomlo.no/)

 
7 åringen var litt skuffa over at han ikke fant den store skatten som kunne gjøre han rik, men det var jo litt spennende å lete også.

En tur til svigers (farmor og bessen) har vi også hatt. Der var det en smak av sommer, som vi nøt i fylle drag.

En liten kjøttmeis kjeftet veldig på oss for forstyrre mitt i foringen av sine søte små fuglebarn. Mor nytta sjansen til å fange den lille skapning på film.
 

 En storsjarmør utenfor Åkrafjordtunet. Veldig sosial og glad for unger som gidder å plukke blader...gresset er grønnere på den andre siden, selv for geiter.
 
 
 En etterlengtet fisketur hadde vi planlagt. Ungene elsker å være med bessen på sjøen. Han kan jo alt dette med fiske. Hvor gjemmer den seg i dag. Får vi se nise, eller kanskje spekkhogger. Hvem får den største fisken, og hvem har best sluk. Spørsmål og undring hele veien frem til kapteinen har funnet det perfekte fiskestedet.
 
 
 
 Er lurt å gjøre som ekspertene, da er det størst sjans for fangst!
 
 
 
 Men, den største fisken, den fikk hu mor. En flott lyr, som fikk være med hjem som middag.
 


Når ungene løper rundt blant morelltrær og ripsbusker tar mor frem kamera og leter etter små skatter bak linsa. Dette er min favoritt blant ville blomster. Jonsok blomst, Praktstjerne, eller som jeg kaller den Sankthans blomst. De finnes i flere farger og egner seg glimrende til blomsterkrans, eller i en kanne på et sommerbord.
 
 
 
En annen velkommen gjest i min hage er "elsker, elsker ikke" blomsten, nemlig Prestekrage.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Koselig med en liten hilsen

Related Posts with Thumbnails