Morskjærlighet er drivstoffet som gjør det mulig for et vanlig menneske å gjøre det umulige.


mandag 15. juli 2013

Ferie

Da var ferien i gang, og den startet med regn og 10 grade.
Men heldigvis ser det ikke ut til at det setter en demper på ungenes uteaktivitet. I dag var det hestene som var så heldige å være førsteprioritet til de to store. Så mens mor og lillemor koste seg med sen frokost og kardemomme by opptak på tv-en, så var det på med dress og regntøy for de to andre før de trasket seg ut i regnet og ned til hestene.

Vil tro de satte stor pris på besøk som innehold både strigling, møkking og eplekos. Utover dagen har været lettet litt. Har til og med våget å henge klær på snora. Har som mål å tømme alt av skittentøy før vi reiser på ferie på mandag. Tror det skal gå bra. Med lovnader om at sommeren skal komme hitover nærmere helga, så tenker jeg at både husvask og klesvask skal være i boks før ferien setter inn for alvor.

Siden sjømannen vår er på jobb for tiden, så har vi laget noen planer for å få tiden til å gå. I morgen er det Ikea tur som er planen. Det skal oppgraderes litt både i kjeller leiligheten, og her oppe hos oss... Å med en genial butikk som Ikea så slipper en å blakke seg helt når en vil friske opp litt.
Ellers har vi planer om sykkelturer, og kanskje en skog/fjelltur i løpet av uken.

Mor har et hemmelig mål om å bestige en topp, men er spent på hva lillesnuppa mener om den saken. Satser på å ha litt lokkemat i lommene, så kanskje det går. Er ikke det, mor trenger helt sikkert like mye lokkemat som ungene, om ikke mer. Kondis har dessverre stått langt nede på prioriteringslista i lang tid.


Håper dere alle nyter sommeren til fulle, uansett vær.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Koselig med en liten hilsen

Related Posts with Thumbnails