Morskjærlighet er drivstoffet som gjør det mulig for et vanlig menneske å gjøre det umulige.


mandag 20. august 2012

Tilbake til hverdagen

Da var vi i gjenge igjen og alt er ved det normale... sånn bortimot. Mor skal jo jobbe en dag mer i uka, så da blir det en dag mer på lillemor også. Men det går seg nok til etterhvert. Heldigvis kommer pappen snart hjem så da kan han ha snuppa hjemme litt inni mellom, og kortere dager blir det uansett.

Med skolestart følger hjemmelekse også for mor...alle bøker skal være bokbind på i løpet av uka, så her er det bare å henge i. Er endel bøker i 4. klasse...
Sammen med skolen så starter alt det andre vi driver med på fritiden...denne uken så er det fotballtrening, kamp og cup. Morro å være i gang igjen. Gutten vår har lyst å bli trommis, så han har søkt seg inn i musikkskolen...men har ikke hørt ett ord fra dem enda. Det er mor svært lite fornøyd med. Kunne i det minste ha sagt fra om at søknad var mottat, evt om han var komt på en venteliste, men neida, slikt driver de visst ikke med i kulturskolen her i bygda. Så for han ser det ut for å bli en rolig høst...men det er jo egentlig helt greit, mer tid til lek og morro.


Nå ser vi frem til lange høstkvelder, telys i hele stuen, mer tid til strikk og hekling....høsten er en koselig tid. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Koselig med en liten hilsen

Related Posts with Thumbnails