Morskjærlighet er drivstoffet som gjør det mulig for et vanlig menneske å gjøre det umulige.


mandag 6. august 2012

Nå kan vi dra på telttur

...alle sammen....nesten


Storebror har ønsket seg et telt i sommer. Vi har hatt telt hvert år egentlig, men det har vært sånne små 2 mannstelt kjøpt på europris, eller obs til en billig penge, og som har vart deretter. Men i år hadde han klare instruksjoner til mor om hvordan teltet skulle være. Det skulle være plass to pappaer på den siden, og to mammaer på den siden (flink til å gestikulere). Så planen var egentlig å reise til byn for å se etter telt på en eller annen butikk, men så tenkte jeg bare å sjekke på den lokale sportsbutikken på øya... og jammen hadde de ikke alle telt på tilbud. Fant et 4 mannstelt som så ok ut...på bildet. Betalte, tok det med hjem og gikk i gang med å sette det opp.... Var sånn passelig stort ja. Ståhøyde for mor på 187 cm....to rom og en gang... mangler bare kjøkken og bad så kan guttungen flytte hjemmefra.


Så nå har ikke mindre enn 5 unger innlosjert seg i feltets nye residens, og skal prøve å sovne før 22.30 Det er nemlig fristen mor har satt før streng utkastelseordre blir gitt. Så da er det bare å håpe at ikke FRIDA kommer på besøk i løpet av natta.


Er dere flinke på å ta ungene med på camping? Vi liker hyttetur alle mann, men mor kan ikke fordra å ligge i telt...så her får det bli far i huset så tar ungene med på overnatting. Så lenge det er i hagen så er det nok av frivillige å ta av, heldigvis...

1 kommentar:

  1. Hei på deg :) nå har jeg sittet her og lest på bloggen din,og syns den er kjempefin :) også var det jo på sin plass å legge igjen en liten hilsen da :) ser dere nyter campinglivet og det er jo topp (?), men for min del er det dessverre for lenge siden. Blir vel litt sånn når barna er såpass små, men kanskje det kommer igjen :) - iallefall i hytte (som du også liker best ;))
    Kommer gjerne tilbake på denne fine bloggen din, jeg. Ønsker deg en fin søndag videre :) klem

    SvarSlett

Koselig med en liten hilsen

Related Posts with Thumbnails