Morskjærlighet er drivstoffet som gjør det mulig for et vanlig menneske å gjøre det umulige.


fredag 1. mars 2013

Endelig kom helga

Jammen var det godt at helga dukka opp denne uken også, og akkurat i dag som jeg virkelig følte at jeg hadde behov for den.Vinterferien som har vært denne uken har hverken jeg eller ungene sett for mye til. Hadde en flott start på ferien da med tur til svigers (farmor og bessen), der ble det både tv-kos og flotte turer ute. Blant annet hadde vi en flott dag på fjellet, i strålende sol i flotte løyper. Vi valgte faktisk å prøve et nytt sted denne gangen.Turen gikk til Olalia i Vindafjord kommune. 

Både jeg og min mann har vært der da vi var små, men ikke i voksen alder. Ble veldig positivt overrasket over hvor flotte preparerte løyper og mengde med snø det var.

Med vesla på akebrett og resten på ski så ble det faktisk noen km på ski den dagen....og alle var i strålende humør hele tiden. Fantastisk.


Det ble med den ene flotte dagen på ski for vår del. På onsdag morgen reiste sjømannen på jobb igjen, og mor har stort sett vært på jobb hele uka. De store ungene har vært delvis alene og delvis hos mormor og bessen, lillesnupp har vær litt i barnehagen og mest hos mormor og bessen.

Så etter nok en travel uke, som egentlig ikke er så ulik alle andre uker foruten om at vekkerklokka ikke ringer like tidlig, så var det jammen godt å ta helg denne gangen også.

I helga har vi rett og slett ingen planer...bare være hjemme og kose oss. Har dessverre ikke meldt så bra vær heller, men håper på en liten tur ut i løpet av helga.

  • Har du planer for helga?
  • Har du vært på vinterferie i år?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Koselig med en liten hilsen

Related Posts with Thumbnails