Morskjærlighet er drivstoffet som gjør det mulig for et vanlig menneske å gjøre det umulige.


søndag 17. mars 2013

Mariusfeber

Denne vinteren har mor i huset hatt totalt mariusfeber. Sammen med resten av landet etter som jeg har sett. Har sett utrolig mange kreative mariusprodukter mens jeg holder på. Det siste jeg så var en jente som hadde strikket mariusdekken til hesten sin...der er jeg ikke helt enda kan du si. Men noen gensrer har det blitt. Laget jo en til min søster og en til meg selv tidligere, som du kan se her.  Nå har minisnuppa fått seg ny genser, siden den hun hadde var begynt å bli for kort.
Den skulle selvsagt være råååååsa. Hun var med å valgte seg tråd selv, så denne er hun rimelig fornøyd med. Av restetråden hadde jeg egentlig tenkt å lage pannebånd, men det ble litt stort på hennes lille hode så det ble til slutt en lue i stede. Forandret litt på fargene som dere ser. Er mye brukt denne også. 
Det ryktes rundt meg at jeg strikker en del, så jeg fikk spørsmål fra en kollega om jeg ville lage pannebånd til henne...og det har jeg prøvd på. Måtte prøve meg litt frem her også siden jeg ikke har noe mønster. Har sett litt på nettet og på andre oppskrifter jeg har. Blir jo veldig brett siden en skal ha med alle fargene og hele stjerna. Men ble fornøyd til slutt...så da håper jeg eieren også blir det.
 Nå har jeg egentlig sagt meg ferdig med Marius for en stund, og tror jeg har pakket strikkepinnene bort for en liten stund. Men det betyr ikke at håndarbeide blir nedprioritert. Jeg har mange andre prosjekter i hode...så får vi se hva som blir prioritert fremover.

Alle bildene i dette innlegget her hentet fra min instagramside. Ikke hørt om Instagram?? Det er en delingsside, der en i hovedsak bruker bilder. Jeg legger ut så godt som alt jeg lager på min instagramside, og du er velkommen til å følge meg der...Besøk min instagramside.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Koselig med en liten hilsen

Related Posts with Thumbnails