Morskjærlighet er drivstoffet som gjør det mulig for et vanlig menneske å gjøre det umulige.


lørdag 2. mars 2013

Dumle og salami

To produkter jeg har fått lov å prøve, for så å fortelle dere hva jeg mener om dem.

Tidlig  i uka dumpa det en pakke med Super Salami fra Grillstad.

Når det kommer til Salami er jeg faktisk ganske kresen. Har en favoritt som vi kjøper når vi har en mulighet...de selger den nemlig ikke her vi bor. Men alltid spennende å prøve noe nytt. At denne både skal ha mer kjøtt og mindre fett og i tillegg er sunn olje i, ja da burde det vell være bra. Skar en blings, på med smør, to salamipølser, agurk og majones er det som gjelder. Her legges alle hemninger og slanketanker bort. Salami er nemlig ikke slankemat i mine øyne.

  • Smak: Smakte bare helt ok egentlig. Synes den var litt tam i smaken, så til de som synes dansk salami er for mye krydder i så er nok denne perfekt.
  • Konsistens: Her var den bra, Man slapp den følelsen av at fettet renner mellom fingrene mens man spiser, likevell var den ikke tørr. Den var heller ikke seig slik som vanlig forepølse av og til kan være. 
En helt grei salami, som sikkert kan bli en stayer blant alle de andre pølsene man kan legge på brødskiva. Litt lite smak for min del, men det er ikke sikkert det veier tyngst med tanke på at denne nok er hakke sunnere enn andre salamier.


Nå i dag dumpet det jammen meg en helt ny sjokolade ned i postkassa....det passet egentlig perfekt etter at huset er vaska og det nærmer seg lørdagskveld....

Sjokoladen heter Dumle snacks og er rett og slett en forvokst Dumle med et trekk av noe jeg vil tro er puffet ris.
  •  Smak:  Liker sjokoladen. Det at det er ris i den gjør den bare ekstra god. Det blir vell mye karamell for min del. Den er mer flytende enn i vanlig dumle og føler at den er en del søtere også. Hadde ingen kaffekopp tilgjengelig så det ble rett og slett to much for min smak.
  • Konsistens:Liker den riskanten inni, gir en crisp effekt. Sjokoladen er bra, den smelter ikke med en gang den kommer i hånden, og er ikke for hard å bite i. Karamellen er alt for flytende, og det er rett og slett for mye av den.
Nå er jeg ganske lite kresen når det kommer til sjokolade. Er som så mange andre alt for glad i fenomenet. Vanlig Dumle karameller, og slikkepinner havner med jevne mellomrom i handlevogna...og det kommer de nok fortsatt til å gjøre. Denne "baren" her er nok ikke min nye favoritt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Koselig med en liten hilsen

Related Posts with Thumbnails