Morskjærlighet er drivstoffet som gjør det mulig for et vanlig menneske å gjøre det umulige.


søndag 22. juli 2012

Heklede kurver

Har fått spørsmål om jeg ikke kan blogge litt om heklede kurver. Har blitt endel av de i sommer...


De er så koselige, og kan selvsagt lages i alle farger og fasonger. Her er et lite utvalg av de jeg har laget. Jeg har prøvd på alt fra store potteskjulere som i bakgrunnen til små skåler til sukkertøy. Noen får en hjerteknapp, en sløyfe eller annen pynt. Andre får bordekant, og noen stiper.


Her viser det litt bedre de ulike bordene, og striper på noen av dem. Har laget flere også, men de står til pynt rundt omkring i huset... slik som denne....


...ny kommode i gangen....måtte jo ha noe pynt der. Grei til å legge bilnøkkler, småpenger eller annet dill i siden den står lett tilgjengelig i gangen. Har laget noen som er litt lavere til å ha i skuffen på badet, der har det blitt plass til klemmer, strikk og annen hårpynt.

Nå tenker dere muligens at jeg er kreativ og slikt som har kommet på dette selv...he he eller kanskje ikke. Oppskriften finner dere i denne koselige bloggen

2 kommentarer:

 1. Super skjønne :) Får se om jeg ikke får prøvd meg på en slik en gang :)

  SvarSlett
 2. Hei og takk for koselig kommentar hos meg. :)
  Bare koselig at du linker til kurvoppskriften. Jeg har også laget noen med 'blondekant' og noen har jeg tredd fine pyntebånd i og noen har jeg strøket strykemerker på :) Uendelig med muligheter!
  Nå har jeg lagt deg til i blogglista mi slik at jeg komme tilbake innom ;)

  Ha en fin torsdag!

  SvarSlett

Koselig med en liten hilsen

Related Posts with Thumbnails