Morskjærlighet er drivstoffet som gjør det mulig for et vanlig menneske å gjøre det umulige.


lørdag 14. juli 2012

Dejlige Danmark

Da er vi midt i ferien vår som har vært så etterlengtet. Vi prøver å kose oss masse, og bruker tiden godt for å oppleve mest mulig på disse stakkars 5 dagene vi skal være her.


Ferien begynte egentlig i Lyngdal der vi hadde en overnatting før båtturen. Jeg har en venninne som bor der, så det ble inspeksjon av deres nye hus, med pizza og godis. Kos for ungene å treffes igjen, og mye tatling på de voksne..Alltid kos å treffe igjen gode venner.


På torsdag var vi oppe i 5-5.30 tiden for å gjøre oss klar til å ta ferja over "fjorden". Det var sol, blå himmel og blikkstille. Vi fikk bord i frokost buffeèn helt fremst i båten, og en nydelig utsikt over havet i morgensol. Perfekt anløp av Hirthals. En av de første av ferja var vi også.... ..så bar det sørover i flere timer...kun med et stopp rett før Vejle...der har de burgers og lekerom, så der har vi stoppet før. Viktig med en god stopp når det er langt å kjøre.

Da vi kom frem fant vi hyttä raskt. Et hav av hytter er nede, og alle har egen adresse. Flotte hytter, med store gode rom. Rent og pent var det også. Det setter mor veldig pris på. Første ettermiddag ble brukt i badeland, kvelds og tidlig i seng. Alle var trøtte etter en lang dag, og en lang reise.


Dag 2 valgte vi å gå i Legoland. Det er jeg glad for, for dette ble en skikkelig flott sommerdag med masse sol og varme. Ungene fikk kjøre så godt som alt av karuseller, så byttet mor og far på hvem som ble med i de største (evt mindste) karusellene.


Denne karen hadde fått besøk av tre svaler som maste noe veldig da vi stod i kø til en av berg og dalbanene.

I dag har været vært litt opp og ned, og vi har vært i Monkey Tonkey land, badeland og på shopping. Nå gleder vi oss til å flytte oss nordøst i landet, og ut til kysten. Ikke noe badetemepraturer i siktet...Men mor har planer om en fotoserie ved stranden i morgen så håper i alle fall på litt sol...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Koselig med en liten hilsen

Related Posts with Thumbnails