Morskjærlighet er drivstoffet som gjør det mulig for et vanlig menneske å gjøre det umulige.


lørdag 1. oktober 2011

Bytur med familien

I helgen er vi i Stavanger på tur, Vi skal i barnedåp til nydelige Max i morgen, så da unnet vi oss en natt på hotell. Etter litt leting på nettet valgte vi Rica park hotel og det angrer vi ikke på. Egentlig hadde vi bestilt et dobbeltrom. Her er de vanlige rommene veldig store så selv om vi er to voksne og tre unger er det ikke noe problem å få god plass til alle. Da vi kom, var det teppe på rommet og jeg må innrømme....mor fikk litt hetta. Etter de siste ukers erfaringer med astmasnuppe så jeg ikke for meg en god natt på et rom med vegg til vegg teppe. Så da spurte jeg rett og slett i resepsjonen om de hadde ledige rom uten teppe på gulvet. Og det hadde de....men


I
 ...det var tilfeldigvis den største suiten de hadde på hotellet.... oi tenkte jeg da blir det vell mye dyrere, men neida. Siden snuppa hadde astma så fikk vi det for 300,. ekstra. Det var det jo absolutt vert.

 Et nydelig rom med eget soverom og vellutfylte bad..jepp.... to bad!!


I stavanger var det Forskningsdager. Det var utrolig gøy og spennende for liten og stor. Røde blodceller som sloss med borellia bakterie....desverre vinner borellian.

 Etter røde blodceller, legorobot som sorterer røde og gule nonstop, test av fargesyn og smakstesting av tomater gikk vi ned til kaien ved oljemuseet.

Her er det en lekepark, geoparken! Der fikk ungene utfolle seg på alle mulige plan.... i nydelig høst sol-


Sjekk sykkelisten i bakgrunnen....


Verdens nydeligste trekløver....


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Koselig med en liten hilsen

Related Posts with Thumbnails