Morskjærlighet er drivstoffet som gjør det mulig for et vanlig menneske å gjøre det umulige.


søndag 21. april 2013

Tilbake til hverdagen

Da var ferien over. For en flott uke vi har hatt, men strålende sol og temperaturen mellom 25 og 35 grader. Det aller meste stod til forventningene, og det vi evt. ikke var 100 % fornøyd med setter vi på bortskjemt kontoen.

Her kommer et lite bilderas fra ferien...

 Hotellet vårt fra bussvinduet.. Orquidea. Flott hotell med gode, store rom. Maten var frisk og god, med ulikt tema hver kveld. Egen barnebuffe var også greit, da finner hele familien noe som frister. Dessertbordet var full av kaker, frukt og is...og det som ble brukt mest...sjokoladefontene hver kveld...mmmmm


Utsikten fra rommet, by night. Nydelig palmeallè ned mot havet og bassengområdet.


I løpet av dagen fikk vi besøk ved bassenget av klovner og bamse med venner. Dette var stor stas synes minstejenta vår.
 

 Utsikt fra solsenga med bassengområdet. Straka vegen til Afrika.

 
 
Barnebassenget.
 
 
 Langs stranda, eller havet (var ikke mye strand å skryte av egentlig) gikk det en promenade. Her kunne vi går tur å nyte vær og utsikt.


 Jeg har en forkjærlighet for hav, strand og bølger...og da helst i litt vind slik som i Bahia Feliz..så ble noen bilder av vann i bevegelse denne turen også.


I enden på promenaden lå det en isbar. Her sitter vi i 28 grader, nyter en is med denne utsikten....fantastisk liv, eller hva?


 Bølger på rullesteinstrand.


 Parasoll til å ta en pause fra sola under.


 Nye badebriller ble kjøpt inn, ble mye dykking for de to store. Lillesnuppa prøvde de helst på land...


Klovenen RajRaj som i tillegg til å danse, synge, trylle og undeholde ungene vår hver kveld, var utrolig dyktig til det alle meste innen sirkusbransjen. Hun kan svelge ballonger og flammer, akrobatere i netting, og få andre gjester til å utføre utrolige stunts....Stor underholdningsverdi i denne dama.


 En av dagene leide vi bil og kjørte til Gran Canarias vakreste by (etter hva jeg har sett). Puerto de Mogan er full av blomster, dyr, fugler og ellers nydelig natur. Det er også en fantastisk strand der, som vi opphold oss mye på den dagen.


En bro går over denne elva fra parkering og til stranden. Her ser man fisk og krabbe i full aktivitet fra broa...stilig.


 Sandstrand er sydenliv. Varmt både på land og i vann denne dagen. Ble bading, graving i sanden, soling og litt vindusshopping. Tok meg ikke tid til å gå innom shoppingsenteret denne gangen, ble litt skuffet sist...så tok meg rett og slett ikke tid denne gangen.


 Både skummelt og deilig med små bølger som slår over små barneføtter.
 Hawaiirose. Slike er det mange av rundt på Gran Canaria. Lange hekker i full blomst. Tenk å hatt en slik i hagen.
  Strandpromenaden og stranda ved hotellet. Var rullesteinstrand med en liten flekk sand en kunne vass på. Men ikke noe særlig å ligge å sole seg på. Hotellet har derimot et flott området med fin sand med solsenger for de som ønsker å ha sand mellom tærne. Så er det det bare noen steg ned i vannet.


Så var turen over for denne gang...

2 kommentarer:

  1. Mange flotte bilder her... Meg vil ha kopier :) Tusen takk for flott tur :)

    Ingunn

    SvarSlett
  2. Ser ut som ein fine tur da der ja :) Mange flotte bilder :)

    Gina

    SvarSlett

Koselig med en liten hilsen

Related Posts with Thumbnails