Morskjærlighet er drivstoffet som gjør det mulig for et vanlig menneske å gjøre det umulige.


tirsdag 9. april 2013

Snart ferie for oss på haugen

Vi hadde store planer om en familietur til varmere strøk i august i fjor...men på grunn av ulike ting så ble det ikke noe av. Så bestemte oss for å bestilleny  tur i november, men mangel på ledige flyseter, skyhøye priser og mangel på ledige uker der det passet både for mannens friuker og min jobb....ja så ble det ikke noe av den gangen heller. Men heldigvis så gav vi ikke opp drømmen og satte oss ned og fant det perfekte stedet (håper vi), og en uke som passet for alle. Vi følte alle at det var fryktelig lenge til vi skulle på tur, men nå er det jammen bare 4 dager igjen så er dagen der. Vi har sett på bilder og på film, planlagt hva som skal med i kofferten og hvor mye vi trenger av plass til det som skal med hjem igjen... På lørdag setter vi oss på flyet og drar hit.
 Blue village Orquidea

Blue Village – Orquidea - Bilde 2
 
 
 
 
Synes det ser helt fantastisk ut, og vi har planer om å nyte det til fulle. Med familie suite og all-inclusive så er planen å nyte lange dager i god sommervarme. Ved bassenget...
 
 
Blue Village – Orquidea - Bilde 3
 
 
..eller på stranden.
 
 
Blue Village – Orquidea - Bilde 15
 
Dette er 3. ganger vi drar til Syden etter at vi fikk unger. Har blitt en tur annet hvert år. Dette er andre gang vi er på Gran Canaria, men det er nytt hotell og nytt sted.
 
Det krever litt planlegging å dra på tur med en familie på 5, så litt tankespinneri har det vært. Tenkte å dele litt med dere om det senere.
 
                                                                                                                                                                                                                                        
 
 2 kommentarer:

 1. God tur og kos dåke på ein velfortjent tur. Det vert nok herleg med litt varme :) Ja for sol kan ein ikkje klaga på her i det siste ;)

  Gina

  SvarSlett
  Svar
  1. Poul Pava serien har eg funne på Kitchn på Stord, valget sto mellom den store eller ein mindre. Men sidan den store var på halv pris og derme samme pris som den mindre, så blei den store med heim;)

   Flaska med hostemedesin fann eg i kjelleren i ett gamalt hus, den fekk bli i huset, men flytta seg litt lenger opp:)

   Slett

Koselig med en liten hilsen

Related Posts with Thumbnails