Morskjærlighet er drivstoffet som gjør det mulig for et vanlig menneske å gjøre det umulige.


tirsdag 1. januar 2013

Godt nytt år

Januar er årets første måned og har 31 dager. Den er oppkalt etter den romerske guden Janus, romersk gud for all begynnelse. Guden har fått sitt navn etter detlatinske ordet for dør (ianua), og symbolsk vil det si at januar er åpningsmåneden – «døra» til det nye året.

Godt nytt år folkens, og takk for det gamle. Håper alle hadde en flott feiring i går.
Her hadde vi bestemt oss for en rolig feiring hjemme, og fikk besøk av søsteren min. Middagen ble inntatt hos mine foreldre. Spennende for det var nemlig selvslaktet, røkt og tilberett av mine brødre...og var en slektning av disse koselige her...

Det smakte fortreffelig så håper det blir en tradisjon. Selvgjort er velgjort heter det seg jo.


I romjula har ungene vært syke i tur og orden, så det har blit mye avslappning, og innetid på oss denne jula. Da alle var feberfri lengtet vi ut, så da det ble lagt ut forslag om fellestur i skogen for naboene hev vi oss på....noe som muligens var litt for raskt. Lillesnuppa er nemelig i gang med sykdomsperiode nr 2 denne jula ( nr 3 om vi tar med en uke før jul også). Så da er det bare til å sige ned i sofaen og bli inne noen dager til. 


Tiden inne er brukt godt da. Det er komt opp ny lampe på kjøkkenet...mors julegave. Veldig fornøyd med den. 


Så er endelig soverommet til oss voksne pusset opp. Har litt duss med møblering og ting og tang som skal på veggen...da skal dere få se hvor fint det har blitt.


Neste prosjekt ut er storjente rommet. Det skal fikses fra gulv til tak så det blir et helt nytt rom. Jenta blir 10 år om 18 dager, så det er på tide å forandre på rommet hun har hatt siden hun var 3 år gammel. På tide å ta ned de lilla hyllene med sommerfugler på, fornye bokhylla som står med 40 graders helling, og få opp litt nye bilder og slikt på veggene. Rommet skal få nytt gulv siden belegget har revnet flere steder, og veggene skal males. Jenta studerer fargekart hver dag og synes det er veldig spennende å få velge fargene på romet sitt selv. Hun vil selvsagt være helt sikker før hun bestemmer seg. Og kanskje må mor i alle fall være litt enig i fargevalget. 


Om en uke er det mor her som har bursdag (grøss). Da er jeg fy å skam i midten av 30 årene... Har ingen planer om storkalas, men en feiring med familien blir det nok. 


Mye som skjer på kort tid her fremover altså. Travelt med nytt år.2 kommentarer:

 1. Godt nyttår!
  Hjemmelaget pinnekjøtt er fantastisk! :)
  God bedring i hjemmet!
  Gina

  SvarSlett
 2. Godt nyttår !
  Høyrtes spenande ut med heimalaga pinnakjøtt - sikkert kjempegodt :)

  Ha ein fortsatt fin søndag !
  Klem Birgit

  SvarSlett

Koselig med en liten hilsen

Related Posts with Thumbnails