Morskjærlighet er drivstoffet som gjør det mulig for et vanlig menneske å gjøre det umulige.


lørdag 20. oktober 2012

Knekkebrød

I dag har vi hatt en skikkelig sløvedag hjemme. Og etter en travel uke så føltes det veldig godt egentlig. Ungene har delvis vært inne hos venner/naboer og delvis kost seg ute i regnet. Hestene har fått godt stell og er satt inn for første gang i høst. Det liker de sikkert ikke i det hele tatt, men jentene sover med lettere hjerter når de hører vinden ule rundt hushjørnet og regne tromme på taket.

Dette har da gitt mor noe fritid, så etter en liten ryddesjau på loftet så tenkte jeg at det var på tide å prøve seg på hjemmelagede knekkebrød for andre gang. Prøvde en gang tidligere, men det gikk ikke noe særlig bra. De ble ganske seie og ble ikke spist.




Fant en annen oppskrift denne gangen, nemlig denne her.

 Kan være lurt å sjekke ut oppskrifter før en setter i gang med bakingen siden det er ganske mange ulike ingredienser som skal oppi. 


 Før steking deler jeg dem opp i passe store biter, i håp om at de lar seg dele lettere....
Men det er ikke alltid så lett å få dem av bakepapiret, så da blir det til at de lager sin egen form... men ble ikke så værst denne gangen.


Knekkebrødene ble harde og flotte. Smakte godt gjorde dem også, så da er frokost og lunsj klart for neste uke.




Såg etter jeg var ferdig med bakingen at jeg hadde glemt å slå på lyset. Ble plutselig kveld og mørkt. Så derfor er de fleste bildene litt mørke...siste bilde tok jeg i lys, så da ser en i alle fall resultatet bra.


1 kommentar:

  1. Mmmm :) Snadder! Dette er noe jeg elsker å spise, men ennå ikke har tatt meg tild til å lage ;)

    SvarSlett

Koselig med en liten hilsen

Related Posts with Thumbnails