Morskjærlighet er drivstoffet som gjør det mulig for et vanlig menneske å gjøre det umulige.


onsdag 31. oktober 2012

Høstferien vårI høstferien tok vi oss en tur opp til hytta som mine foreldre har leid dette året. Det er egentlig et sted de har leid ulike hytter i mange år, så stedet er kjent for både meg og ungene. Er nok flest mennesker der oppe på vinteren, men høsten er nydelig på fjellet...så det var en flott opplevelse å feriere der i høsteferien.

Mor har jo alltid camera med på tur, og her var det mye å ta bilder av. Isen som akkurat har lagt seg på bekker og små elver... snøen på fjelltoppene, istapper som henger som krystaller fra taket... Nydelige motiv. Så friskt og rent alt er på fjellet i forhold til nede i tettbebygde strøk. Helt klart terapi for kropp og sjel. 
Men det var kaldt, og frost ute...så det ble korte turer, for oss som trodde ikke sommeren helt hadde forlatt oss. 
 Gratis is, hengende klare til å plukkes... Smaker til og med bedre enn den i butikken.


 Ikke alltid så lett å få alle ungene på samme sted på samme tid, og smile på kommando..å ha camera klart i det sekundet ungene er klare... Men fikk noen blinkskudd, de kan jeg vise her etter at årets julekort er sendt ut.

Et hjerte i stein, som ligger der gjemt under snø det meste av året... Vi fikk se det.


Tid til en rast, men kjeks, kakao og litt god niste er viktig på tur. Spennende ting å se på, leke med og utforske her på fjellet. Ingen data, lite tv og ingen nabo unger i løpet av tre dager...ingen var klar til å reise hjem, så dette var nok bot for sjela til liten og stor.

1 kommentar:

  1. Ser ut som en herlig tur!:-) flotte bilder, kan høre bekken bruse mens barnelatter brer seg over fjell og li...:-)
    Ha en go natt:-)

    SvarSlett

Koselig med en liten hilsen

Related Posts with Thumbnails