Morskjærlighet er drivstoffet som gjør det mulig for et vanlig menneske å gjøre det umulige.


søndag 23. september 2012

Søndagstur

I dag var det helt fantastisk vær ute, så da bestemte vi oss ganske tidlig for å komme oss ut på tur. Som de oversosiale vesnene mine barn er så kan de selvsagt ikke gå på tur alene, så da startet ringerunden for å få noen med oss. En tante og noen kusiner var de som hadde tid og lyst...så da ble vi to biler, to voksne og 5 barn. Akkurat passe.

Turen gikk til Brandasund såto. Det er en akkurat passe lang, og passe utfordrende tur for føtter i alle størrelser. Så er det jo veien helt ut til have, der nærmeste nabo er Sjettland, så er utrolig flott der ute, uansett vær.Vakre høstfarger har det begynt å komme blant gress og mose.

Slotterøy fyr, eller storeblink som vi kaller den. Et yndet motiv for mors fotoapparat.


Havet langt mot vest...England neste, evt Sjettland.


Øya her har alltid vært et aktivt øvingsfelt for millitæret. Gøy med raske, spennende båter å se på. Men ungene ble litt i stuss om det var krig i nærheten. Da mor sa at den sikkert skulle til Bergen, så måtte det vell være krig der da!!??!Små fotografiske øyeblikk på veien. Viktig å ha tid til å stoppe å nyte naturen...Sommeren holder seg fast med krampetak på dager som denne. Må vell være 2. eller 3. generasjons løvetann... Men me natt temperaturen vi har nå om dagen, så er det vell snart slutt på blomster i veikanten.


Med litt hjelp fra tante, så kom 3. åringen seg trygt opp på toppen. veldig stolt over seg selv... Og det er jop lov når man er så flink.


På toppen av verden, eller ved verdens ende...

Veien ned går alltid mye raskere enn veien opp.....så raskt at mor nesten ikke fikk tatt bilde før motivet forsvant ned på neste avsats...

En flott tur ble det. Og da vi kom hjem ble det grillings på terrassen, med påfølgende dessert lagt av de to store jentene som var med på fjelltur. Den var så god at alt ble spist opp. Utrolig flott med slike dager som kan nytes ute, på tur eller hjemme...


1 kommentar:

Koselig med en liten hilsen

Related Posts with Thumbnails