Morskjærlighet er drivstoffet som gjør det mulig for et vanlig menneske å gjøre det umulige.


tirsdag 18. september 2012

På tur med jobbedamene

I helga var alle på jobben invitert på en overnattingstur til Tysnes, og Håheim Gård. Poenget med turen var rett og slett, kos, opplevelse og sosialt samvær utenom jobb. De er flinke til å lage til ulike arrangement der jeg jobber, så vi er heldige å få oppleve litt forskjellig i løpet av et arbeidsår i barnehagen.

Turen gikk med innleid buss...dette ble egentlig en litt mer spennende busstur en vi hadde regnet med...en krapp sving, bratt brekke og en litt vell stor vridning på bussen førte til at en ventil sprakk, eller det føltes mer som den eksploderte under føttene våre. Bussen sank ned på ene sida..i et forsøk på å få snudd bussen rett vei så måtte sjåføren kjøre til en snuplass....igjen en veldig bratt bakke, og nå uten luftbelg (?) på ene siden. Gikk som det måtte. Bussen trynet med fronten i asfalten...knekt framskjerm, og skeiv dør... ja ja
Bussjåføren tok det hele fantastisk. Damene tok koffertene med seg og trasket seg til leilighetene på Tysnes sjø og fritid.
Etter et raskt skifte var alle damene stasjet til fest, og ny buss med ny sjåfør dukket opp og hentet oss. For et syn som møtte oss på Håheim gård. Der var ingenting overlatt til tilfeldighetene.


Oppsatser laget med blomster fra egen hage.


Linduker, med nydelig servise.
Alt av interiør var totalt gjenomført. Her er det noen med over middels interesse for interiør som styrer.

Badet...i stedet for tørkepapir, som slett ikke hadde passet inn her var det myke, hvite små håndkler til hver håndvask. Og på magisk vis gikk det ikke tom for håndkler. Her er det noen som passer jobben sin.
Maten var også fantastisk god, men mye kortreist, lokal mat. Blandt annet eplemost fra Spildegarde nam nam sier bare jeg. I tilegg til at den var kjempe god, så er det jo morro at min beste venninne heter Spilde, og stammer fra denne gården. Måtte kjøpe med meg en flaske hjem av denne som vi skal koooooose oss med ved en senere annledning.


Desserten vår. Stilig og knall god.


Eier og toastmaster for kvelden...Torstein

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Koselig med en liten hilsen

Related Posts with Thumbnails