Morskjærlighet er drivstoffet som gjør det mulig for et vanlig menneske å gjøre det umulige.


torsdag 28. juni 2012

Da er nedtellingen i gang

Om "bare" 13 dager reiser vi til vårt hærlige Danmark igjen... bare i hermetegn, for 13 dager er faktisk ikke bare, bare... Men etter to års ventetid, så er det jo ikke så mye likevell. Når sant skal sies så har mor mye som skal gjøres på disse dagene. Først så må siste arbeidsdag før ferien gjennomføres med stil. Så etter seinvakt (pyton før ferie da, men) så er det altså offisielt ferie på alle uten sjømannspappaen.

De to store ungene har vært på fotballskole denne uken. De var sånn halvt skeptisk da vi meldte dem på, for det var ikke så bra opplegg i fjor.. Men etter 4 dager er det bare smil og latter å spore. Det er jo en nødvendighet for en arbeidende mor, gift med en sjømann å ha litt hjelp i ferien. Personlig mener jeg at 6 og 9 år en litt lav alder for å slentre hjemme alene i 8 timer, så da er fotballskolen god å ha slik at mor kan utsette ferien sin i en uke. Litt overlapping med far, og hjelp fra familie så tror jeg vi klarer å sy sammen denne ferien også.

Ungene er minst like klar som mor for turen til Danmark, og vi er alle enige om at selv om 5 dager virket smart, økonomisk og lurt i april....helt rævva nå. Hvem reiser hjem etter 5 dager i Danmark da????? Ikke vi i alle fall. Ja ja, så ble det slik dette året. Så har vi lært.

På lørdag, når ferien er skikkelig i gang så skal vi ha familieråd...kremt....høres andektig ut... Der skal vi bli enige om ting som skal gjøres før turen, og hvem som skal ha ansvar for hva... Så er det jo selvsagt lønn med i bildet, for ungene i det minste. Greit med litt lommepenger i ferien.

Vi gleder oss en masse.... 13 dager igjen.

1 kommentar:

Koselig med en liten hilsen

Related Posts with Thumbnails