Morskjærlighet er drivstoffet som gjør det mulig for et vanlig menneske å gjøre det umulige.


mandag 11. juni 2012

Kaffe i mange varianter

Jeg har fått ny kaffemaskin... Har hatt min trofaste moccamaster i hus siden jeg giftet meg for 10 år siden (på fredag som var faktisk), den er egentlig ikke så mye brukt siden ingen av oss drikker kaffe. Så det blir intensiv koking når vi har familieselskap, ellers så står den helst og samler støv. Men selv om jeg ikke liker så godt svart kaffe (enda) så liker jeg annen kaffe. Det noen kaller fancy kaffe...he he

Så da jeg fikk tilbudet om å være med i Buzzadorkampanjen for å teste Tassimo kaffemaskin så takket jeg ja. Jeg fikk en knallbra pris på maskin, MYE kaffe av alle mulige slag og to stativ til kapsler.

Grunnen til at jeg takket ja var at det var så mange muligheter for denne maskina. Den lager både kaffe, te og kako...noe ungene er godt fornøyd med.

Foreløbig har jeg selv bare smakt Latte Macchiato og jeg liker den kjempe godt. Om jeg skikkelig skal frotse så har jeg bare en dæsj med krem og litt sjokoladestrø på toppen..mmmm men den smaker knall godt uten også. Ellers så har flere fått prøve både den orginale svarte kaffen, og cappuccinoen. Enda er det ingen som ikke har drukket opp alt, og noen har spurt om en ekstra kopp...

I dag hadde jeg faktisk med meg maskinen på jobb, og den ble tatt godt i mot. Så det blir nok noen kopper kaffe både på meg og resten av gjengen på Sandmaur de neste dagene...

Den er veldig enkel i bruk. Så lenge det er vann på tanken så kan hvem som helst lage hvilken som helst kaffe. Det at ungene kan lage seg en kopp kako uten at det ligger sjokoladepulver og melk rundt på hele benken synes jeg er supert. Og ungene elsker jo å få prøve selv og ikke minst servere mor en kopp kaffe på sofaen.


Kapslene har strekkode som maskinen leser, slik vet den både vannmengd, temperatur og koketid. Og det er utrolig mange smaker og velge mellom. Det selges kapsler i de aller fleste butikker så det at de er enkle å få tak i er også en fordel. Er jo noen maskiner der en må bestille på nett, det er litt irriterende om en har lyst på kaffe en dag, men er tom å da må vente i flere dager før man får i posten. Mye greiere å bare kjøre på butikken å kjøpe som man gjør med vanlig kokekaffe.

Om noen spørr, så vil jeg nok anbefale å kjøpe en Tassimo. Den kommer nok til å få fast plass her på kjøkkenet...så får vi heller hente fram den gamle kaffetrakteren når hele familien kommer på besøk. For det er jo klart, i store selskap der alle drikker kaffe, og mye kaffe så er det ikke mye hjelp i en slik kaffemaskin.Dette er et buzzador innlegg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Koselig med en liten hilsen

Related Posts with Thumbnails