Morskjærlighet er drivstoffet som gjør det mulig for et vanlig menneske å gjøre det umulige.


torsdag 6. januar 2011

Da var hverdagen her igjen

I dag ble jula satt tilbake i kottet. Gardinene er byttet ut med hvite nøytrale gardiner, duker er borte og løpere er lagt på bordet. Nisser og kuler skal få ligge i mørke helt til neste gang det viser desember på kalenderen.

Ungene er tilbake på skole og i barnehage, mor i huset er tilbake på jobb. Det er mannen også, noe som betyr at det er 14 dager til vi ser han igjen. de to minste liker ikke at pappan skal reise på jobb, så litt tårer blir det vell...men det går seg til.

Nå ser det ut som snøen er på vei tilbake, noe som betyr at vi må innvistere i nye skisko til storejenta. hun har snart bursdag og har fått penger av farmor til å kjøpe nye. Men det er dyrt. Koster nesten like mye med skisko som det gjør for en hel skipakke. Så tror vi går for en skipakke med for store ski....så har hun nå det stående til et annet år.
Til helgen er det kjempefest med sevenjentene....kan tro det er ei her i huset som gleder seg.. Å være stjerne for en dag sammen med seven er alltid topp i hennes øyne. Videoen er fra sommergospel. Her synger seven alene, men jenta mi var med i koret tidliger på kvelden. Du ser henne til venstre i bildet. Sitter på scenen. Vinker litt til mamman sin uti sangen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Koselig med en liten hilsen

Related Posts with Thumbnails