Morskjærlighet er drivstoffet som gjør det mulig for et vanlig menneske å gjøre det umulige.


fredag 21. januar 2011

Åååå som jeg gleder meg


I september begynte jeg å se etter hotellpakker med show rundt i Norge slik at jeg og min mann kunne få oss en helg borte fra hus og hjem. Flere helger ble foreslått og prøvd....men det passet aldri. Enten var mannen ute, vi fikk ikke barnevakt, det var fullt på hotellet vi ville bo på, det var ikke riktig show den helgen... ja alt som kunne gå galt..gikk galt. Så til jul fikk jeg altså hotell overnatting, ylvis 4 billetter og restaurantmiddag i gave hos min mann. Denne helgen!

Så vi ordner barnevakt i god tid, jeg fikser tidligvakt på jobb, og hva skjer jo. På mandag blir storejenta syk, masse feber og skikkelig influensakropp. Gutten får ekstreme smerter i magen og sover ikke de neste nettene. Tirsdag er mor ekstra på jobb, går hjem, i klubb og blir syk. Ender med oppkast og feber. Alle holder seg stabilt dårlig til torsdag og det ser dårlig ut med Bergenstur....men så kvikner vi til på ettermiddagen alle sammen. Fredag er mor på jobb kl 7 men etter å ha spist 1 knekkebrød så siger det på igjen..lusker seg hjemover med dårlig samvittighet for jobben, og kommer hjem til en liten snuppe som spyr, og spyr og spyr... Hva er det med oss og byturer som bare ikke hører sammen da???

Men, supertante har lovet å komme, på tross av halvslakke tanteunger, og et rotete hus. Mor pakker pinex i sekken og så blir det bergenshelg likevell.. Tror vi.

1 kommentar:

  1. Håper derer fikk tid til å kose dere litt i Bergen tross all sykdom. :)

    Ha en herlig søndag :)
    klem

    SvarSlett

Koselig med en liten hilsen

Related Posts with Thumbnails