Morskjærlighet er drivstoffet som gjør det mulig for et vanlig menneske å gjøre det umulige.


torsdag 8. juli 2010

sørlandsperle

Å være på Sørlandet om sommeren er jo bare noe for seg selv. Blide mennesker, deilig sol og god stemning. Hver dag fant ungene seg nye venner. At den broremann fant tonen med var ei jente på 5, som mamma kjente mamman til var jo veldig koselig. Storesøster fikk være lenge oppe og ute på kvelden sammen med andre barn som ikke ville sove bort sumernatta. Så fikk hun prøve både klatring og volleyball. Ganske god var hun også. Så planen er å invistere i en ny ball til neste ferietur som er om 4 dager.
Piknik ble det også tid til. Skulle prøve å fange kattunger også, men nei...de bodde fint under plankestabelen og ville ikke temmes. Kanskje når høsten kommer og kattemor vil være med inne finner de ut at det er på tide å bli venn med bonden på gårde. Enn så lenge nyter de sommeren i fullstendig frihet.

Nå må mor vaske klær, rydde og vaske hus sånn at vi blir klar til neste tur som er mer i nærheten av hjemmet. Greit å ikkje tilbringe 5-6 timer bak rattet med baksetet fult av leie barn. Men nydelig sted skal vi til og gleder oss til, grilling, bading, fiske og ballspill.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Koselig med en liten hilsen

Related Posts with Thumbnails