Morskjærlighet er drivstoffet som gjør det mulig for et vanlig menneske å gjøre det umulige.


torsdag 29. juli 2010

Fikset i hagen littI dag har jeg faktisk murt mitt alle første bed. Og jeg ble ganske fornøyd. Vi har en liten sti som går bort til lekehytta og der har det bare vært store steiner som ungene har måttet balansere på. I dag var arbeidslysten der, så da var det bare til å gå i gang med jobben. Er en liten huk i fjellet på vei bort til hytta så der laget jeg et lite bed. Så kjørte jeg opp noen lass med veigrus slik at det ble fin vei bort til hytta.


Synes det ble ganske koselig. Rosebusken har jeg vist dere tidligere. Den var egentlig kastet, men har virkelig blitt flott i år, så nå har den et bed som står i stil.

Pyntet med noen steiner som selvsagt er plukket på en strand i Danmark. De har vi mange av og pynter med dem inne og ute.

Synes det ble veldig fint med de røde rosene mot det lyse fjellet. Mor er veldig fornøyd med jobben hun har gjort :-)

3 kommentarer:

 1. Hei hei :)
  Så fint bed du har laget! Det kan du trygt være stolt av :)
  Ble litt inspirert til å gjøre noe ute jeg og, men tenker det blir med tanken som vanlig ;) Akkurat nå går det i rydding og sortering inne.. fy så mye rot som samler seg fort.. For ikke snakke om papirarbeid som hoper seg opp.. sukk..
  Godt å kunne flykte til Vorneset å bare nyte sommeren inni mellom da :D

  SvarSlett
 2. Så fint det ble, bra jobba!

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 3. Hei hei :)
  Tavlene med klype på som jeg kjøpte hos Salige Lavendel kan skrives på med kritt ja :) Utrolig skjønne :) Mamma ville ha dem til å prise varer med på torget :)

  SvarSlett

Koselig med en liten hilsen

Related Posts with Thumbnails