Morskjærlighet er drivstoffet som gjør det mulig for et vanlig menneske å gjøre det umulige.


søndag 3. august 2014

Årets Danmarkstur

 

Da hadde vi igjen besøkt vårt favorittferieland nr 1. Danmark. Og i år var vi faktisk hele uka i vår lille perle Øster Hurup. Nydelig liten havneby med smilende mennesker, koselige butikker, gode tilbud på mangt og mye... og ikke minst en fantastisk lang, vakker sandstrand.


 
 
Hele Danmark var invadert av Marihøner
 
 
Vi leide hytte via Dansommer, og det tror jeg vi ikke gjør igjen. Hytta hadde vi gledet oss veldig til siden den hadde basseng inne, og mye aktiviteter og finne på ute. Men det var litt ymse som gjorde at vi ikke fikk helt wow følelsen denne gangen. Kanskje er vi litt bortskjemte siden vi har vært i Danmark så mange ganger, og har stort sett vært veldig heldige... men en del ting i forhold til renhold, informasjon og nøkkelutlevering stod absolutt ikke til forventningene denne gangen. Heldigvis hadde vi betalt for utvask så det var godt å bare pakke tingene å reise der i fra uten å måtte tenke på å vaske etter oss (eller andre ;-/)

Men sånn ut over det har vi kosa oss masse. Været har vært litt opp og ned, men mye bedre enn hjemme etter som jeg har fått høre, og noen flotte dager på stranda fikk vi til. De dagene været var mer skyet la vi inn den obligatoriske turen til BILKA, og hestejenta fikk jammen meg et innbringende besøk på Hööks, der ble det både ny ridebukse og nytt hodelag til Molly. Vi fikk også kjøpt inn en byblomst til dyrepasseren vår som har tatt så godt vare på både Molly og Mons mens vi har fått kosa oss på ferie.

En dag tok vi turen til Fårup Sommerland. Der har vi ikke vært før så det var spennende både for barn og voksne. Mor fikk seg en tur i lynet, kan trykt si at det var litt i overkant av hva et stakkars hjerte kan tåle....men kom heldigvis helskinnet ut av det også....dog med en sår hals og  følelse av å kjenne på livet. De små fikk også teste grensene sine, og selv om noe ble i overkant skummelt i nuet, så er det jammen gøy å prate om det nå etter vi har komt hjem.

 
 
Alt i alt en flott ferie tur som har gitt gode minner, og masse energi til å starte på en ny høst. Min ferie er nå over, og i morgen er jeg tilbake i jobb igjen. Ungene har begynt å glede seg til skole og barnehage...men de skal få kose seg hjemme i en uke og to til sammen med pappen sin. Håper det gode været fortsetter litt til, slik at det både blir tid til båtturer, fisking og bading...

Fortsatt god sommer til dere alle.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Koselig med en liten hilsen

Related Posts with Thumbnails