Morskjærlighet er drivstoffet som gjør det mulig for et vanlig menneske å gjøre det umulige.


tirsdag 1. juli 2014

laftehytte oppdatering

Da er jeg endelig klar med en liten oppdatering på laftehytte prosjektet. Nå har vi fått lagt helt nytt gulv fra stendere, isolasjon og nytt gulv. Vår eldste datter har vært super engasjert hele veien og har jobbet på som en voksen arbeidskar. Stolt mamma som kan skryte av at 11 åringen kan legge parkett.

Har valgt en grålig type, tror det blir fint når veggen blir malte. 

Her er hytta flytta fra gammel grunnmur og over på vår tomt. Har plassert den slik at vi har ett vindu ned mot sjøen. Siden hytta er 20 år gammel, og vi egentlig ikke skal gjøre så mye med den så var det å flytte dører og vinduer uaktuelt. Derfor ble den plassert ut fra hva som var mest praktisk ut fra slik den var satt sammen. Etterhvert skal vi ha platting/terrasse ved inngang og på fremsiden...tror det blir lekkert.

Her er utsikt fra vinduet i hytta, og fra uteplassen forran hytta. Jeg får hvirkelig ro i sjelen av se på dette maleriet av en utsikt vi er så heldige og ha...og det beste er at en liten bakke ned fra hytta er det badestrand med brygge, strand, benker og flott område og nyte sommeren i. 

I dag begynte malearbeidet ute. En hytte på 20 år som aldri har fått maling super mer enn godt er. Det viste ikke at jeg hadde vært med malekosten etter noen minutter..
Satser på at 2. Strøket faktisk viser. 

Ferien er med andre ord i gang. Vi skal jo selvsagt en tur til Danmark i år som de fleste andre år, men det er leeeenge til enda. Før det blir det mer maling, bading, is og kos.

2 kommentarer:

 1. Tenker det vert fint der når de er ferdig:-) Alltid kjekt med eigen plass:-)
  No er du nok snart ferdig utvendig, men tips til neste gang (om 20år) er å blande utbbrisen med terpentin. Terpentinen trekk godt inn i treverket og beskytter godt. :-)
  Kos deg med byggeprosjektet:-)
  Klem klem

  SvarSlett
 2. Så fint det blir, dere er flinke!

  SvarSlett

Koselig med en liten hilsen

Related Posts with Thumbnails