Morskjærlighet er drivstoffet som gjør det mulig for et vanlig menneske å gjøre det umulige.


torsdag 3. april 2014

I gang med kjole

Siden snuppa ikke var klar for ny strikkebunad, så var det jo bare å finne et annet prosjekt å sette i gang med. Men kjole ville hun ha, så da fant vi et sammen som hun likte veldig godt.

Jeg var jo på Oslo- Kiel cruise i helga, og hadde planer om å strikke endel der, men det ble ikke så mye strikking faktisk. Skulle jo shoppe, på show, spise og shoppe, besøke Kiel for å shoppe.....sa jeg Shoppe :-)

Ble litt nye klær med hjem til ungene... Var en tur innom Benetton, der var det mye fint....og betydelig billigere en i Norge. Var også innom Tiger som er en "must" når jeg er på reiser....elsker butikker med små skatter og overraskelser.

     Disse skjønne isformene ble med hjem.

Men tilbake til strikkeprosjektet. Dette er da kjolen snuppa har valgt. Den er hentet fra Smart til barn fra Sandnes Garn.

 Har fått litt dilla på sterke farger denne våren, så denne likte jeg veldig godt. Har bytta om rosa og oransje farge, så lurer jeg på om jeg skal sy tyll i en matchende farge under skjørtet. Såg den på en annen strikkekjole og det gjorde kjolen litt mer pynta.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Koselig med en liten hilsen

Related Posts with Thumbnails