Morskjærlighet er drivstoffet som gjør det mulig for et vanlig menneske å gjøre det umulige.


mandag 24. mars 2014

Gamle oppskrifter

Jeg har ganske mange hobbybøker... en del om strikking, men også noen med ideer til andre ting man kan lage.
Et lite utvalg
Av og til liker jeg å bla gjennom disse bøkene mine på jakt etter små skatter. Spesielt når det har samlet seg opp litt restetråd. Jeg er nemlig ikke så glad i å ha en masse tråd liggende. Ser inne på Instagram og på andre strikkeblogger at disse med-strikkedamene mine liker å ha et helt lager hjemme hos seg. Der er ikke jeg for å si det slik.

Men etter en del ulike prosjekter så legger det seg naturlig nok opp en del restegarn, og da trenger jeg å finne søte små plagg som passer bra for slik tråd. Denne gangen var det et pannebånd til gutt jeg falt for. Er et gammelt mønster som er designet av Grete Letting. Har dessverre ikke bilde tilgjengelig akkurat nå...men skal skaffe det etter hvert.

Sånne småprosjekter tar jo veldig liten tid, men i en travel hverdag så er det ikke så enkelt å finne selv litt tid til strikking. Nå som sola har titte frem, så frister det ikke like mye med innesitting heller. Ser jo at den magiske helga nærmer seg med stormskritt.

Å lille snuppa mi som skulle få strikkebunad, er jo ikke liten lenger....så hun ville ikke ha en slik kjole faktisk. Så der så jeg det toget rase forbi ...sukk mitt hjerte, men brist ei.

Nå skal det sies at min datter på snart 5 er meget bevisst på klesvalgene sine. Hun går 99% av tiden i kjole. Jeg velger gode hverdagskjoler som passer til barnehagebruk når jeg handler kler, men hun er ganske streng på farge og mønster....kanskje en liten designerspire der.

I stede for bunad så fant hun seg nemlig en nydelig strikkekjole som et meget godt alternativ. I friske og flotte farger... så da får jeg strikke den i stedet, så får vi se om det blir en hverdagskjole, eller om det blir antrekket for 17. mai.

Ha en fin tirsdagskveld alle sammen...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Koselig med en liten hilsen

Related Posts with Thumbnails