Morskjærlighet er drivstoffet som gjør det mulig for et vanlig menneske å gjøre det umulige.


torsdag 2. februar 2012

Kveldstell av dyr

Endelig er det litt normal vinter her på vestlandet. Ute er det i kveld, minusgrader lett snø i lufta og helt vindstille... Deilig. Hestene som tusler nede på jordene er kledd i skikkelig bamsepels, og stortrives i vær som kan minne om det de har i hjemmlandet.

 I kveld var det tid for et besøk av hovsmeden. Det er ikke så ofte han er her siden vi har barfot hester. Siden de går ute hele året, på variert beite er det ikke behov for å raspe hover så veldig ofte. Men smeden kommer så snart vi får tak i han...helt fra Haugesund. Han er en skikkelig hestekar, med stor bil full av skikkelig hesteutstyr. Han er flink med den lettere overnervøse Molly, og får den til å stå helt stille bare med å prate med den. I dag tok han seg til og med tid til å lære opp min bror som snart blir hovedbonde her på gården...så kanskje det er siste gang han er her.....


Sjefspusen på gården...ja det er nemlig mange puser rundt her siden byggefeltet vi bor i ligger på gården.... var med mens vi holdt på med hestene...Ligger på hoggestabben og følger med på alt som skjer. Han har også god og tjukk pels... Er så flott synes jeg... Og ikke minst deilig å kose med. Han er jo en musefanger og utekatt, så trenger pelsjakka si han også nå.Veldig mørkt bilde, men en kan skimte to nyraspa hester i havnehagen... Egentlig kunne de tenkt seg litt mer kveldsmat...men de får vente til i morgen. Under all den pelsen skjuler det seg nemlig noen litt store mager...som burde vært slanket litt. Er ikke sundt for en hest å være overvektig heller, nett som med oss mennesker.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Koselig med en liten hilsen

Related Posts with Thumbnails