Morskjærlighet er drivstoffet som gjør det mulig for et vanlig menneske å gjøre det umulige.


søndag 22. januar 2012

Nye gardiner på kjøkkenet

Etter at jula var ryddet ut, og julegardinene var tatt ned (1. nyttårsdag) så har vi ikke hatt gardiner på kjøkkenet. Jeg kjøper aldri dyre gardiner, og derfor blir de nok fort slitne, og krymper i vask. De vi hadde nå hadde vi hatt siden vi flyttet inn og var helt ok. Men jeg var lei av dem, og etter forrige vask ble de akkurat litt for korte...så da var det kanskje på tide med nye... På kid er det alltid gode tilbud, også nå. Fant panellengder til sterkt reduserte priser...så da slo jeg til.

Ganske sprek farge, men det passer veldig godt til de andre fargene vi har på kjøkkenet.Har et stort vindu og en terrasedør på samme vegg...blir kanskje litt tett med to gardiner mitt på veggen, men synes det ser rart ut når det bare henger en der også, så da ble det slik. Mellom gardinene henger en lyslenke av rosa blomster kjøpt på IKEA for mange år siden. Den er koselig å ha på om kveldene og gir et lite avbrekk-

 Dette er på vinduet på andre veggen....Det nydelige været vi har i dag gir nesten en fornemmelse av vår...og det elsker jeg. tror gardinene kommer til å passe bare mer og mer ettersom våren og vår fargene kommer ute og inne.


Lysfat på kjøkkenbordet  som står i stil til de nye gardinene måtte jeg nesten ha. Har aldri laget slikt lysfat før, men dette synes jeg fikk en vårlig og maritim følelse...og det er jeg veldig fornøyd med.

3 kommentarer:

  1. Gardinene passet bra på kjøkkenet:-)
    Deilig med vårver, er ikke akkurat bortskjemt med sol for tiden.:-)

    SvarSlett
  2. Kjempefine gardiner og heldig med ditt første lysfat.

    SvarSlett

Koselig med en liten hilsen

Related Posts with Thumbnails