Morskjærlighet er drivstoffet som gjør det mulig for et vanlig menneske å gjøre det umulige.


lørdag 23. juli 2011

En tragisk dag i Norges Historie

Mange hadde nok trodd dagen skulle komme, Det har skjedd i mange store byer, det har skjedd i mange land. Det har vært i nyhetene, det har blitt snakket om blant politikere, politi og den vanlige mann i gata. Norge er et åpent land, der alle kan beveget seg fritt, mene og tenke det de vil, være sammen med dem de ønsker uten å frykte for sitt eget liv. Likevell vet vi at mange mener at Norge ikke oppfører seg slik de burde, at de sammarbeider med land og stater de ikke skulle, hjelper i land de ikke burde brydd seg med, og har meninger om ting som de ikke burde ha meninger om....

Likevell blir det et sjokk når en slik handling skjer her i lille Norge. At vårt litt naive, vakre, fredelige land skal rammes så hardt. At det var en av våre egne,gjør kanskje handlingen ekstra vanskelig å takle. At en som har vokst opp på det rikeste stedet i Norge, en som ble født her, hadde gode venner, trygge omgivelser, alle godene en har av å vokse opp i Norge. Tanken på at en som har fått alt opp i hendene fra han ble født kan snu seg i voksen alder å fullføre en slik grusom handling er meg helt uforståelig.

Våre tanker går i dag til de som var midt oppi de forferdelige scenene som utspant seg i Oslo og på Utøya,til de sårede, de som har mistet sin kjære og til alle de som fikk sin værste dag på jobb, i redningsetater og helsevesen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Koselig med en liten hilsen

Related Posts with Thumbnails