Morskjærlighet er drivstoffet som gjør det mulig for et vanlig menneske å gjøre det umulige.


lørdag 19. mars 2011

Endelig er våren kommet på haugen...

Ja, mange stusser nok litt over at jeg sier endelig, men sånn er det hvert år. Her på vestlandet så er vinteren så ustabil at vi lar oss lure gang på gang helt fra starten av februar. Nå kjennes det ut som våren er like om hjørnet, sier vi. Kjenn i dag lukter det vår... Mang en gang sier vi dette. Legger oss om kvelden med tanke på planter som skal i jorden, votter som skal på loftet og tepper som skal få henge ute i sola. Når morningen kommer, så ligger det et tynt lag med snø over det hele, og den gode vårfølelsen var borte for oss igjen. Men i dag har hele haugen sagt at er våren kommet for å bli, og da blir det sånn.


Mor kjøpte blomster hos en noe tvilende blomsterhandler....men selger han blomstene må han jo ha tro på at de klarer seg en kald natt og to. De står under tak så jeg er ikke så bekymret. Uansett så er det deilig med litt blomster på trappa, når sola varmer i solveggen. Om de ikke klarer seg så koster de ikke mer enn at man kan invistere i nye.

En annen liten sak mor fant på handlerunden sin i dag var denne.


Den hadde så lekker farge at jeg klarte ikke gå i fra den. Vet ikke helt hva jeg skal bruke den til enda... Enn så lenge skal den få stå i gangen, så får vi se om jeg finner ut om den kan brukes til noe etterhvert. Selv om det egentlig er en skittentøyskurv....blir den nok ikke brukt til det her i huset.

1 kommentar:

  1. Så koselig det ble der oppe på haugen :)

    Håper morgendagen blir like vakker som dagen dag var :)

    SvarSlett

Koselig med en liten hilsen

Related Posts with Thumbnails