Morskjærlighet er drivstoffet som gjør det mulig for et vanlig menneske å gjøre det umulige.


onsdag 8. september 2010

Skalpell og gaver på vandring...alt før kl 11.00

Snuppa kom hjem fra barnehagen på fredag med en blemme på hælen. Jeg merket først ikke noe til den, for kom rett og slett ikke på å se etter på foten da hun var urolig og begynte å skrike ut over kvelden. Men da jeg skulle ta sokker på så var den ikke vanskelig å se. Stor veskefylt blemme på halve hælen.

Etter å ha vist den til gyngestol og kaffegrut stakk jeg hull på den, hadde på desifisering og bandasje. Den såg litt bedre ut, men etter en natt med skriking og en snuppe som ikke ville gå eller stå i dag morges bar det av gårde til legen.

 
Både lege og sykepleier ble lettere sjokkert da de såg hvor stor blemmen var blitt og at den var så infisert. De trodde at det kunne være brannsår, men siden dette skjedde i barnehagen så tror jeg helst at det må være et gnagsår som det har kommet bakterier i. Så da fant altså legen frem skalpell og skar et langt snitt i snuppas hæl. Så kom sykepleier og fikk ut gørret, vasket og pusset såret før det ble bandasjert på alle mulige måter. Fikk antibiotika og salve. Håper det nå leger seg fint. Fikk barnehageforbud i dag.

Mens jeg da stresset med den foten til snuppa, så fant jeg altså ikke bil nøklene mine. Det er jo krise siden jeg bare har en bil, og ett sett med nøkler. Så da var det bare å ringe til jenta fra vorneset å låne hennes bil. Det fikk jeg jo, og da jeg leverte den tilbake fikk jeg jammen med meg en gave i slengen..I den låg det duftelys fra perfect home, et hvit hjerte, et tørkehåndkle og veggord med teksten Kids. Har lenge hatt lyst på veggord, men har ikke fått tid til å kjøpe det enda. Nydelig var det og nå skal jeg kose meg med å plassere skattene min. Selvsagt hadde jenta fra vorneset også laget et vakkert kort. det er hun kjempe flink til.

De som vil være med i gaver på vandring må nå legge igjen en kommentar. De 3 første som legger igjen en kommentar får en liten gave fra meg. Så må de legge det ut på sin blogg og sende gave til 3 nye....derav Gaver på vandring.

2 kommentarer:

 1. Åh! det hørtes ikke noe godt ut med den blemmen.
  Håper de har en forklaring på hvordan hun fikk den i barnehagen. Og at hun snart blir helt bra i foten sin.
  Så fin gave du fikk! =)

  SvarSlett
 2. Skal snakke litt med barnehagen i morgen. Holder henne hjemme en dag til for at det skal få begynne å gro skikkelig. Må skifte bandasje 3 ganger om dagen og vil helst slippe det i barnehagen.

  Send meg adressen din på mail bemarkhus@hotmail.com så skal jeg sende deg en liten gave

  SvarSlett

Koselig med en liten hilsen

Related Posts with Thumbnails