Morskjærlighet er drivstoffet som gjør det mulig for et vanlig menneske å gjøre det umulige.


tirsdag 24. august 2010

Tur i skogen


Selv om det er veldig skiftende vær her på vestlandet for tiden så prøver vi å være ute hver dag. På søndag var det vanskelig, men på ettermiddagen fant vi fram regntøy og bæremeis og tok oss en tur i naturstien som er laget her på gården. 

Det var ganske vått i bakken, men kom heldigvis ikke noe fra himmelen.

Mitt i løypa er det en gammel steingard, der går det ann å ta seg en pust i bakken.Lille snuppa fant seg en skråning å sitte i. Her var det både greiner, blad og blåbærlyng å se på, og selvfølgelig smake på. Brune blad er ikke noe godt...


 
Det er en "Tarzan løype" langs stien. Der er ungene veldig glad i å være. Her er det fart og moro.
 
 
Vi må også gå over beite til hestene, så da måtte jo Molly bli avbildet som så mange ganger før. Kosehesten vår.
 
 
Det er deilig å komme seg ut litt. Trenger ikke være så langt av gårde, eller skje så mye. Man kan få en oppdagelsetur rett rundt hushjørnet.
 
 

3 kommentarer:

 1. Heisann :)

  Litt sent kanskje, men ville bare si at jeg tok til meg det du skrev som kommentar på innlegget mitt da jeg spurte om tips til forandring på bloggen :) Håper du synes det litt bedre nå med litt mindre "rot?" :)

  Ha en fin kveld videre :)

  SvarSlett
 2. Så koselig med tur i skogen:)

  Gaver på vandring fungerer slik: Jeg fikk en gave fra gyngestol og kaffigrut og da ska jeg sende en pakke videre til de 3 første som skriver en kommentar hos meg. ( Kanskje litt dårlig bytte med en mot tre, men hva gjør vel det når en får så mye fint ;) )
  De tre første sender meg adressen sin når jeg har gitt dem beskjed om at dem er de heldige og vips så har jeg tre pakker på vei :)
  Hvis du vil være med har du din plass i rekken, bere gi meg en beskjed om du ikke vil slik at nestemann kan få din plass :)

  SvarSlett

Koselig med en liten hilsen

Related Posts with Thumbnails