Morskjærlighet er drivstoffet som gjør det mulig for et vanlig menneske å gjøre det umulige.


onsdag 8. oktober 2014

Høstferie og hyttetur

Jeg er så heldig at jeg har tilgang på en flott hytte på Vågsli gjennom jobben. Den ligger så supert til rett ved både skiløyper og merkede turstier. Hver ferie er det trekning på hytta, og denne gangen var jeg så heldig at jeg vant første del av høstferien. Det passet glimrende siden sjøpappaen vår da var hjemme, og mor klarte å bytte vakter slik at vi fikk en skikkelig lang og deilig helg på fjellet. Er bare helt magisk der oppe for tiden, med de fantastiske fargene som er i et helt annet spekter enn de vi har her ved kysten.

Selv med litt grå vær fikk vi til to flotte turer, med både stormkjøkken lunsj og topptur. Den ene dagen striregnet det, så da tok vi den dagen i badeland på Hovden, sammen med alle andre som var på hytter i området fikk jeg inntrykk av... men ungene er veldig glade i badeland, og lot seg ikke sjenere av kø i skliene, eller i dusjen for den saks skyld :-) 
 

 
Men det vi fikk mest av på hytteturen vår var tid....mye god tid. Det var utrolig godt å få slappet skikkelig av, og når mor skal slappe skikkelig av må det være pinner mellom fingrene. Så en kjole, et tubesjal og en påbegynt jakke er resultatet av 4 dager på fjellet.Denne kjolen er strikket etter mønsteret "vaffelkjole" hentet hos Pickles.
 
 På Vinje /Åmot har de en skjønn liten husflid butikk, der betjenningen sitter å broderer og strikker mens de venter på kunder. De har alt mulig i det lille lokalet sitt, og som alle fjellfolk har de god tid, tid til å gi skikkelig god service. Det liker jeg. Så her ble det med 16 nøster av tråden Perfect (Sandnes Garn) som jeg nå skal bruke til å strikker jakke til min kjære søster. Er godt i gang med perlestrikk, men som så ofte blir det etter litt inspirasjon og litt etter eget hode....så får vi se hvordan den blir etter hvert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Koselig med en liten hilsen

Related Posts with Thumbnails