Morskjærlighet er drivstoffet som gjør det mulig for et vanlig menneske å gjøre det umulige.


mandag 16. september 2013

Nytt familiemedlem

Om noen dager feirer vi 8 årsdag her på haugen. Er helt utrolig at gutten som overrasket alle med å komme 3 uker for tidlig, mens pappaen var på jobb på havet, og mor var alene hjemme med storesøster, snart er 8 år.

Hans største ønske har i lang tid vært å ha et eget kjæledyr. Storesøster har jo egen hest...men han er ikke så glad i de store dyrene, så da en kollega hadde med seg en kasse med fem nøster i på jobb var mor solgt.

Oppi der lå det nemlig en liten krabat og sov så søtt. De andre kavet rundt hverandre, pep og skrapte med klørene...mens denne lille karen så ut som han tok livet med stor ro...og så var den jo såååå søøøøt.Mons er navnet, og han er en artig, kosete liten fyr.

Det var ingen av ungene som hadde noe som helst peiling på hva planer mor gikk å funderte på. Så på fredags ettermiddag sa jeg ganske så enkelt....Nå tar vi oss en kjøretur dere.

Vi gikk i bilen, og kjørte liksom på måfå rundt, trodde ungene.... det var helt til vi plutselig svingte inn i tunet på et hus de aldri hadde vært før, og stoppet helt med garasjen. Huff da, sa jeg...vi får ringe på å si unnskyld for at vi kjørte helt inn i tunet deres.. Ungene var ikke med på den ideen og gjemte seg i bilen. Men etter at jeg hadde ropt litt på dem fikk jeg lokket dem med meg ut, og overraskelsen var stor da de fikk se de skjønne små nøstene som lå og koste seg i en stol.  Å da jeg pekte på Mons å sa, denne skal du få med deg hjem Tobias...da var det en som nesten ikke klarte å holde tårene tilbake. Det var rett og slett ekte glede og kjærlighet ved første blikk.

Og at denne gutten kan ta vare på et dyr er det ingen tvil om. Han duller og steller så med denne nye vennen sin at det ikke er måte på. Han har kjøpt både børste å leker til den, og den får sove på rommet sammen med han om natta. Egentlig skal den sove i egen seng....men den sniker seg oppi senga til matfar hver natt... Tror egentlig de synes det er greit begge to.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Koselig med en liten hilsen

Related Posts with Thumbnails