Morskjærlighet er drivstoffet som gjør det mulig for et vanlig menneske å gjøre det umulige.


mandag 9. april 2012

Da var det tilbake til hverdagen igjen....

Da var påsken over for denne gang. Mor har allerede pakket bort det lille vi hadde av påskepynt og gule duker. Eneste som står igjen her i huset nå er en bukett med gule tulipaner, og de er så flotte at de skal få stå en stund til.

Er helt greit at påsken er over. Er noe med å få hverdagen tilbake, komme i gjenge igjen. Ungene gleder seg til å møte venner igjen på skolen, og minstesnuppa kan ikke komme fort nok i barnehagen. Blir nok hardt å stå opp for alle mann i morgen, men vi er heldige og har pappen hjemme ett par dager til så da kan han hjelpe oss å bli ferdig på morningen slik at alle kommer dit de skal i tide. Så fra torsdag av må vi altså klare brasene selv. Bare en mnd igjen så går far over på sommerturnus. Det vil si at han er borte tre uker og hjemme tre uker. De  ukene han er borte blir nok lange den første gangen...men vi skal nok klare det også. Så er det jo enda kjekkere når han kommer hjem og skal være hjemme lenge...da får vi kanskje gjort noe rundt huset også.

Påsken har vi brukt til avslappning for det meste, men vi har kjøpt oss ny bil i løpet av påskeuka...digger vår nye S-max
Lekker eller??
Så har vi bestilt oss tur til sommeren. 5 dager i Danmark.....selvsagt.


Det gleder vi oss til.
Har så vidt begynt å myse på sydentur til høsten også. Denne astmajenta vår har hatt en tung vinter, og har vært både tett og hatt mye utslett denne påsken...så vi reiser med håp om at hun får en god start på høsten slik at vinteren blir preget av mindre sykdom. Men ser at det er andre som har vært inne på samme tanke, om sydentur altså...så det er faktisk ikke flust av steder å dra til. Vi har ett par hoteller som vi vurderer, begge på Mallorca. Noen som har erfaringer derfra.

Da må alle kose seg litt ekstra denne siste kvelden, før vi går inn i siste innspurt før sommeren kommer og tar oss....


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Koselig med en liten hilsen

Related Posts with Thumbnails