Morskjærlighet er drivstoffet som gjør det mulig for et vanlig menneske å gjøre det umulige.


onsdag 14. desember 2011

Jul i stua

Jeg har tidligere vist dere julekjøkkenet mitt i dette innlegget her. I dag var det stua som skulle bli julefin. Jeg har ikke allverdens julepynt egentlig, men litt har vi nå dratt frem i år også.

Dette hjertet er det Storejenta som har laget. Glasshjerte med engleserviett limt med decopasje lim. Det snurrer så fint de få gangene vi brenner i ovnen. Vi har vannboren varme i stua så er ikke ofte det er behov for å fyre her i huset, men det hender jeg gjør det for kosens skyld... Vakkert og yndig julepynt...


 Årets pepperkakehus...eller "kjørkjo" så det går for her hjemme. Lillesnuppa er spesielt stolt over å ha vært med og pynte. Prøver hvert år å lage vårt eget...Har prøvd med ulike oppskrifter, og i ulike fasonger....men det ender somregel opp med ulike deler som ikke passer sammen, som blir myke av sukkerlimen og ikke vil henge sammen. Mor ødelegger en panne og minst en sleiv hvert år...for ikke snakke om alle brannskadene...huff... I år kapitulerte jeg og fant et fint på RIMI og laget melis glasur med sitron og eggehvite som faktis virket kjempebra.


 Litt juleverkstad har vi også hatt. Her er en nissejente som lillensupp har laget...den har fått plass i stuevinduet under den fine advendtstaken som ble kjøpt inn i fjor.Var veldig usikker på om jeg ville henge opp julegardiner i år. Var litt lei av disse her, som forøvrig ble kjøpt på Princess for mange år siden. Lin med svarte nisser. Men nå strøk jeg de så fint og bestemte meg for å gi de en sjanse. Ble ganske fornøyd med dem i år også...så da utsetter vi kjøp av nye gardiner en stund til.
Røde hjerter og stjerner i ulike versjoner har jeg i alle store vinduer. . Husker ikke hvor jeg kjøpte disse, men de er i alle fall hengt opp med rødt silkebånd.

Så nå har jeg vaska gølvet (ikke over alt, men nesten)
og har tatt inn litt ved
vi har kjøpt inn fuglemat (nek egner seg dårlig i reng og vind fra nord)
treet får vi ta når det nærmer seg julafta...

Nå skal jeg sette meg og strikke
og kose meg ei stund
I år har jeg ingen vugge og rugge¨
men ungene skal tidlig i seng....he he

Har du kommet i mål med julestria?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Koselig med en liten hilsen

Related Posts with Thumbnails