Morskjærlighet er drivstoffet som gjør det mulig for et vanlig menneske å gjøre det umulige.


søndag 14. august 2011

Hverdagen nærmer seg ...

...med stormskritt. Mor har jo alt jobbet to uker. Nå ser det desverre ut for at det kan bli lite jobb de neste ukene...men satser på at det tar seg opp utover høsten.

På mandag starter snuppa i barnehagen igjen, og hun gleder seg stort. Der er det tid for lek og morro, treffe venner, spise sammen med mange andre og ikke minst synge og lese....noe hun elsker.


Så er det plutselig 22.aug og klart for skolestart. Siden vi har en 1. klassing i år er det litt ekstra spenning i forbindelse med den dagen. Ny ransel, penal, jakke, bukse og joggesko er på plass. Gutten selv prater lite om det, men jeg tror nok tankene er på plass. Litt sommerfugler svirrer det nok også.


På torsdag reiser mannen på jobb igjen, og vi må igjen klare oss alene ett par uker. Etter tre uker med far hjemme må vi innrømme at vi er blitt bortskjemte med gode middager, rene gulv og rydda rom hele gjengen...Men det blir nok greit med hverdag igjen også. Det er jo hverdagen som gjør at de uvanlige dagene blir så fine. Vi har hatt en enkel og rolig sommer. Ingen lange turer, bare hverdagskos i stille tempo.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Koselig med en liten hilsen

Related Posts with Thumbnails