Morskjærlighet er drivstoffet som gjør det mulig for et vanlig menneske å gjøre det umulige.


lørdag 5. februar 2011

Veggord

Jeg har fått en ny lideskap... nemlig veggord. Det er utrolig hva noen ord på en vegg kan gjøre med et rom. Har jo sett dette flere steder, og på flere blogger, og synes det er vakkert. men har aldri funnet helt ut hva jeg vil ha selv, hvor jeg skal ha det, og ikke minst, hva som skal stå der. Dessuten synes jeg det er ganske dyrt mange steder. Selv om det er vakkert, så er det jo "bare" et klistermerke.
Jeg prøvde meg første gang med et bilde til å ha på rommet til lillesnuppa. Det var et tre med blomster, kjøpt på IKEA. Det gjør jeg ikke igjen. Det er godt mulig jeg har gjort noe feil i prossessen med å henge det opp..men det tok ca 2,5 time så låg det på gulvet i en klisterhaug. Det ville bare ikke henge. Prøvde å henge det på skapet i stedet for veggen, siden det er en glatt og ren overflate, men nei. 
Har vært litt skeptisk da til å invistere siden vi har panelvegger i nesten alle rom, men nå fikk jeg et tips om et nettsted som solgte så billig at jeg ville gi det en sjanse til. Og jammen ble resultatet et helt annet.
Så nå har jeg veggord på soveromsdører, tapetvegg og panelvegg. Alle henger like godt, og jeg er skikkelig fornøyd.

Alle ungene har fått på sine dører i ulike farger. Blir kanskje et dillemma etterhvert å ha "lille venn" hengende på døra. Men da er det jo bare til å dra dem av igjen.

Mor og far måtte jo også få et.. det henger inne på veggen...Så får vi håpe at ordene hjelper på nattesøvnene.


Passer jo med veggord over alt etter min mening...


4 kommentarer:

 1. Så fint det ble! :) Og så bra du er fornøyd :)
  Kom på nå at jeg har bruksanvisningen jeg lovte deg, men ser ikke ut som du trenger den likevel ;)

  Ha en herlig lørdag :)
  klem

  SvarSlett
 2. Så fint det ble!
  Hvor har du kjøpt klistremerkene henne?

  Her er massevis av snø. Håkon er i skrivende stund ute og leker og baser i snøen. Han elsker det!

  SvarSlett
 3. Kjempefine veggord :O) Jeg leter etter noen til å ha på kjøkkenet, men har lyst på noe fransk! Og klarer ikke helt bestemme meg eller finne noe som faller helt i smak ;O)

  SvarSlett

Koselig med en liten hilsen

Related Posts with Thumbnails