Morskjærlighet er drivstoffet som gjør det mulig for et vanlig menneske å gjøre det umulige.


tirsdag 19. oktober 2010

Så var det tid for å tømme skapene igjen....

Hvert år på denne tiden av året går jeg gjennom alle klær vi har i huset for å se om det er noe vi vil gi bort. Det pleier ikke være spesielt vanskelig å finne klær som er for små, litt ute av fasong eller litt ute av mote. Noe er vi lei av og noe ble visst aldri brukt. Jeg liker å ta vare på noen klær etter barna. Snuppa arver både jakker og sko etter storesøster, men ikke alt er like fristende å bruke om igjen. Så da finner jeg frem de sorte sekkene og fyller de til randen av sokker, dongribukser, jakker og sko. Jeg vet at det er andre som trenger det sårt.

4 sekker ble det i år som i fjor. Mor er alltid den med mest å gi bort, og av en eller annnen grunn den som aldri har noe å ha på seg. Men nå som alt det jeg ikke synes passer lenger er komt til nytte et annet sted, er jeg så heldig at jeg bare kan kjøpe meg nytt.

Sekkene med klær gir vi til Halvard Hasseløy og hans organisasjon Open heart. Han kommer vært år omtrent på samme tid, så det er blitt en tradisjon og støtte hans arbeid. Han har sterke historier om barn som bor i kloakken. De sniffer lim for å overleve den grusomme hverdagen. De har ingen voksne som bryr seg og heller ingen steder å få hjelp. Det gjør noe med deg å høre de historiene. En blir engasjert og ønkser å hjelpe. Hadde jeg fått lov og hatt mulighet hadde jeg hentet alle hjem til min varme stue full av overflod, men det går nok ikke. Så da er jeg glad jeg har tre barn som vokser ut av sine egne klær slik at jeg kan gi dem bort til de som ikke har noe.

Finnes det slike innsamlinger der du bor? Sjekk ut sidene til Halvard, kanskje han kommer i nærheten av deg med lastebilene sine.

1 kommentar:

  1. Heisann :) Takk for kommentar på bloggen min. Tenkte jeg ville bare si at jeg er ganske sikker på at det tok LANG tid med Simon før de fant ut hva det var. Og han fikk beskjed om at det ikke var cøliaki osv... Men tilslutt fant de ut, det var ikke cøliaki MEN han er allergisk mot hvete osv! :S Håper de finner ut av noe hos dere snart :)

    SvarSlett

Koselig med en liten hilsen

Related Posts with Thumbnails