Krumkaker
4 egg
250 g sukker
250 g meierismør (smeltet)
250 g hvetemel
1 ss potemel
Lag eggedosis av egg og sukker, smelt smør og la det kjølne litt. Bland hvetemel og potetmel. Bland så mel og smør vekselvis i eggedosisen. Stek på middels varm krumkakehjern, stek gylne og rull med en gang de er ferdige.
Denne er gammel og god. En ekte kenwood som er mellom 30 og 40 år gammel. Går så det suser den dag i dag.
Etter krumkakene var i boks...bokstavelig talt, tok vi fatt på pepperkaker. Her hadde vi jammen juksa litt og kjøpt ferdig deig på REMA1000. Den smakte helt fint, og var enkel for ungene å jobbe med.
I dag var pepperkakene kalde og klare for å bli malt.
Mmmmm...de smakte godt..og nå begynner vi å ane at det faktisk er jul på gang snart.
Litt juleverkstad har vi også hatt i heimen...det kommer det bilder av en annen gang.
Hvordan står det til med julebaksten hos deg?
Har du noen glutenfrie juleoppskrifter å dele?
Imponert :D
SvarSlett