Morskjærlighet er drivstoffet som gjør det mulig for et vanlig menneske å gjøre det umulige.


tirsdag 24. august 2010

Tur i skogen


Selv om det er veldig skiftende vær her på vestlandet for tiden så prøver vi å være ute hver dag. På søndag var det vanskelig, men på ettermiddagen fant vi fram regntøy og bæremeis og tok oss en tur i naturstien som er laget her på gården. 

Det var ganske vått i bakken, men kom heldigvis ikke noe fra himmelen.

Mitt i løypa er det en gammel steingard, der går det ann å ta seg en pust i bakken.



Lille snuppa fant seg en skråning å sitte i. Her var det både greiner, blad og blåbærlyng å se på, og selvfølgelig smake på. Brune blad er ikke noe godt...


 
Det er en "Tarzan løype" langs stien. Der er ungene veldig glad i å være. Her er det fart og moro.
 
 
Vi må også gå over beite til hestene, så da måtte jo Molly bli avbildet som så mange ganger før. Kosehesten vår.
 
 
Det er deilig å komme seg ut litt. Trenger ikke være så langt av gårde, eller skje så mye. Man kan få en oppdagelsetur rett rundt hushjørnet.
 
 

mandag 16. august 2010

Mine 1. sko


Eller ikke mine da, men minsten sine.
Nå har hun nemlig spasert over terrassen. Hun ble "låkket" av farmors mobil, og da var det ingenting som hindret henne i å stabbe seg over hele plattingen. Da måtte jo mor ut å handle sko kan du skjønne.

Var innom flere steder, men tror det var disse hun ville ha. Hun begynte nemlig å gråte da vi tok dem av. Og det var greit for meg siden de var på tilbud.





Hun elsker å ha de på. Prøver å sette dem i gangen med en gang vi kommer inn, men av og til blir de med lenger inn i huset og får hun øye på dem da, så skal de sitte på foten. ko...ko sier hun mens hun krabber rundt på gulvet. Ja for hun gidder ikke gå mer enn høyst nødvendig. Er det snakk om to - tre skritt er det greit, men er det lenger går det raskere å krabbe, så da fortsetter vi med det en stund til. Men med sko på da selvsagt.

torsdag 5. august 2010

Deadliest catch

Da har vi vært på en miniferie hos svigers i fjorden. Der var svigerfar oppe tidlig og satte line som vi fikk være med å dra på kvelden. Var skikkelig spennende, og min kjære gutt syntes dette var helt fantastisk å være med på. Det begynte ganske dårlig med en masse tomme kroker, og uerfaren som jeg var så tenkte jeg at her kommer vi hjem uten fisk.

Men så dukket det opp noen små røde snålinger (rødtagg), og da var leken i gang. Det er jo ikke fisk som spises så de ble kastet over bord som snart de kom av kroken, og de sokk jo ikke ned etter som de var døde, men låg og fløt som røde dupper rundt hele båten.

Her er det en ivrig fisker som får være med å dra linen ombord. Veldig gøy å se hva som dukket opp på neste krok.

 
Det var nydelig vær så mor satt bak i båten og solte seg, mens måkene fløy nærmere og nærmere rundt båten. Skikkelig sommerfeeling


Plutselig dukket det opp en hai. Den var skummel så da rygget den lille fiskeren litt, men etter den 3. haien var komt ombord og kastet i sjøen igjen så var han klar for kval..









Litt av dagens fangst.
Related Posts with Thumbnails