Morskjærlighet er drivstoffet som gjør det mulig for et vanlig menneske å gjøre det umulige.


onsdag 23. juni 2010

Jeg er for gammel for ungdomsbøker...

Jeg holder da på med barne og ungdomsarbeider teori på nett. Og er på innlevering nr 11. En av oppgavene er da altså å lese en ungdomsbok. Jeg som ikke har barn i den alderen gikk på biblioteket og tok med meg en helt ny bok. Den var sånn passe tynn, og tenkte at denne skulle jeg lese på en kveld.... Men er tydelig at jeg er forbi stadiet ungdomsbøker. Det er så mye "slang", ord og uttrykk jeg ikke aner hva betyr så jeg må jo oversette boka før jeg skjønner hva den handler om. Personene i boka heter Aldo, Pompel og andre merkelige navn som sikkert skal være in i tiden. Til tider virker det på meg som forfatteren er helt krampeaktig i forsøke på å gjøre boka ungdomslig. Fanger dette ungdommen??? Det tviler jeg faktisk på, men som sagt... Jeg er for gammel for ungdomsbøker, så hva vet jeg :-)

tirsdag 22. juni 2010

Jeg har en hemmelig venn


Jeg er ganske aktiv forumskriver og leser inne på Babyverden og der arrangeres det hemmelig venn. Vi får alle utdelt en adresse som vi skal sende en gave til, og så får vi en tilbake. Jeg fikk min rett før helga og ble så glad. Masse nydelige ting til snuppa. Nå er det bare å vente på sol og varme her vest slik at alt kan tas i bruk.




I dag har jeg hatt fri, og det ble en dyr fridag. Var en tur på shopping. Siden vi skal i 40 års bryllupsdag til mine foreldre til helga, så måtte vi jo ha oss nye klær. Fant kjole til meg selv og store jenta. Litt stasj til snuppa og linbukse og skjorte til storebror. Det blir tre flotte barn som skal feire sine besteforeldre den helga. Det er i alle fall sikkert. Var veldig fornøyd med min egen kjole også.
Nå har jeg skrevet tale (grøss og gru) så da er vi egentlig klare for dagen.

søndag 13. juni 2010

Slutt på Helga

Så var søndagskvelden komt. Vi har hatt en travel helg på fotballcup der storejenta vår vant alle kampene med laget sitt. Og hun scoret sitt første mål. Stor jubel fra mor selvsagt. Nå er det sengetid her i huset. Er vell en liten morgenfugl som roper tidligere enn de voksne egentlig vil, men har man en minisjef er det bare å møte dagen med et smil, utvilt eller ikke:-)

fredag 11. juni 2010

Regn

I dag kom regnet. Det passet meg ganske bra egentlig. Har vært å vannet på den nye plenen hver kveld siste ukene, så var greit at det nå ordnet seg selv. Var ute å gikk tur ganske tidlig i dag, har vært en tur til nå i regnet og det var litt deilig. Hun som satt i vogna syntes det var kjempe spennende at det regnet på nesa når hun stakk nesa ut under kalesjen. Hestene er plassert på det store beitet. Nå er det litt rydding og vasking av hus som gjenstår før helga skal fylles av fotballkamper. Kiwicupen lørdag og søndag. Blir spennende.

tirsdag 8. juni 2010

oh what a day

Sola skinner i dag også. Utrolig deilig med sommer altså. I kveld er det min tur til å samle nabokonene i klubb. Jeg håper jeg finner reker, for planen er å serverer reker med loff og majones. En frisk sommersalat og en eller annen form for kake. Blåbærpai kanskje, med is. Høres det godt ut? Nå er det å vaske hus som gjelder. Blir det like fint i kveld som det er nå, tar vi klubben på terrassen, viss ikke må vi jo sitte inne, og da må jo stedet være presentabelt.

søndag 6. juni 2010

For en dag

Å herlige sommer. I dag har vi virkelig fått en smakebit av sommeren. Det har vært et nydelig vær hele dagen, og vi har fått litt farge alle sammen. Har fått slått plenen (den lille vi har enda) også i dag, fy fy på en søndag. Siden halve plenen er en skråning så ble det nå litt trim ut av det også. Man tar det man får, ikke sant.

Håper på en lang natt, og ikke en som slutter 04.18 slik som i dag. Er travle uker som alenemor. Men på torsdag er det slutt, da kommer mannen hjem og det skal bli utrolig deilig. Å sjonglere jobb, barnehage, skole, fotballtrening og div avsluttninger i tilegg blir litt mye kjenner jeg. Nå i kveld ringte det noen fra skolekorpset og sa at det var ei jente her i huset som hadde skrevet seg opp som interesert i å begynne i korpset...blææææ tenkte mor da, men vi får se.
Related Posts with Thumbnails